O3 SHIFT Lier

* From 214748€ To 425394€

1 - 3 bedrooms 57 - 116 square meters

Immoweb code : 11012422
Immoweb code : 11012422
*excluding taxes

Overview

1 - 3 bedrooms
57 - 116 square meters

Description

Instapklare nieuwbouwappartementen meteen beschikbaar

Sorry, there is no English translation. Residentie 03 SHIFT bestaat uit 71 instapklare nieuwbouwappartementen, verdeeld over 3 gebouwen, waarbij alle aandacht gaat naar duurzaamheid.

De drie verschillende gebouwen A-B-C bestaan uit 1,2 of 3 slaapkamers, allen voorzien van een open keuken, badkamer en privé terras of tuin.

Alle appartementen worden volledig afgewerkt en opgeschilderd met hoogwaardige materialen.

Het energiezuinig systeem bestaat uit een warmtepomp op basis van geothermie dat zorgt voor de sturing van vloerverwarming, passieve koeling. Het sanitair water wordt warm gehouden door het SED-systeem (SEDS - Sustainable Comfort | Energieneutraal warmtesysteem)
dat tevens gekoppeld is aan PV-panelen

Verder zijn de zuidgerichte appartementen uitgerust met screens. Het volledige complex is voorzien van een collectief ventilatiesysteem D dat automatisch wordt gestuurd, gelijkvloerse voorzien van regenwaterrecuperatie.
Vooraan kan mij een bring me box systeem terugvinden en bevatten alle appartementen domotica en is het project voorzien van een bream en well certificaat.

Dit alles zorgt ervoor dat de appartementen genieten van een E-peil < 10. Fiscaal betekent dit dat u de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing dient te betalen.

Benieuwd naar wat deze toekomstgerichte appartementen u te bieden hebben?

Info en verkoop:
Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak via 03/260.46.

Get in touch