AMANDINE

* From 214000€ To 399000€

1 - 3 bedrooms

Immoweb code : 11014523
Immoweb code : 11014523
*excluding taxes

Overview

1 - 3 bedrooms

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wie houdt er niet van het maritieme klimaat, het vakantiegevoel en de bruisende mogelijkheden die onze Belgische kust te bieden heeft? Verenig dit alles met de begrippen kwaliteitsvol, betaalbaar en toplocatie en laat je verrassen door ons nieuwste project te Oostende: 'Residentie Amandine'. Gelegen op een 100-tal meter van het strand, de haven, het casino en de winkelstraten mag je terecht stellen dat 'Residentie Amandine' zich op een toplocatie situeert. Ook het gemeenschappelijk zwembad, de Kinepolis, de Hippodroom, het Wellington en het AZ Sint-Jan Ziekenhuis zijn slechts een greep uit de faciliteiten die in de directe omgeving gelegen zijn.

De 'Koningin der Badsteden' is uitermate vlot bereikbaar, dit via luchthaven, station en de A10 die een vlotte verbinding met het binnenland garandeert.

Het project wordt volledig opgebouwd met kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen die de duurzaamheid en het esthetische van het gebouw ten volle garanderen. De ontwikkeling van het project gebeurt met een intensieve kwaliteitszorg.

Gedetailleerde prijslijst, plannen en lastenboek verkrijgbaar op aanvraag.

6 % BTW mogelijk conform de geldende overheidsreglementering.

Get in touch