É-clair

* From 310000€ To 369000€

2 - 3 bedrooms 100 - 137 square meters

Immoweb code : 11292099
Immoweb code : 11292099
*excluding taxes

Overview

2 - 3 bedrooms
100 - 137 square meters

Description

Ruime en zonnige appartementen in kleinschalige residentie c

Sorry, there is no English translation. Ontdek É-clair! De naam van dit project verwijst naar de smakelijke bakkersgeschiedenis van de locatie waar deze standingvolle nieuwbouwresidentie verrijst. Waar generaties bakkers van de familie 'Stout' hun vers brood en zoet gebak verkochten aan de buurt verrijzen nu vier ruime en zonnige appartementen. Deze appartementen zijn de éclairs, de "sjoekes" onder de nieuwbouwappartementen beschikbaar op de markt. Uitermate geschikt voor eigen bewoning én als investering voor verhuur.
É-clair verwijst ook naar lichtinval, naar wonen in een moderne en zonnige omgeving waar je geniet van alle modern comfort.

Het gebouw omvat op de gelijkvloerse verdieping een ruim twee-slaapkamer appartement met private inkom en terras, een grote fietsenberging, een afvalberging en een inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich twee appartementen met twee slaapkamers en een eigen, zonnig terras.
Op de bovenste verdieping kan u tenslotte een riant, drie-slaapkamer appartement vinden met een privatief, zonnig terras.

Elk appartement is met zorg ontworpen zodat de beschikbare ruimtes niet alleen optimaal zijn ingedeeld, maar bovendien ook genieten van een ideale zuid-oriëntatie. Het comfort is meer dan in orde, zo zijn er ruime bergingen, aparte toiletten en worden de appartementen voorzien van een warmtepomp met mogelijkheid tot vloerkoeling.
U als koper krijgt de kans om het interieur, aan de hand van een uitgebreid laste

Get in touch