Mercuur

* 760000€

2 bedrooms 237 square meters

Immoweb code : 11129785
Immoweb code : 11129785
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
237 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Exclusieve Penthouses inclusief privatieve ondergrondse garageboxen, 3 tot 4 wagens, te Turnhout

Mercuur is een exclusieve residentie bestaande uit 7 villa-appartementen en 2 penthouses met oppervlakten variërend van 122 m² tot 237 m², gesitueerd net buiten de ring. Elk appartement heeft een zuidgeoriënteerd terras met zicht op de aangelegde parktuin.

De penthouses zijn het perfecte voorbeeld van comfort en luxe, echt alles is aanwezig, ruime leefruimte, royale slaapkamers en badkamers, groot terras, zowel vooraan als achteraan dus maximaal genot.

In samenspraak met de interieurarchitecten werd reeds een penthouse volledig geoptimaliseerd en is de afwerking momenteel in de laatste fase. Denk maar aan parketvloeren, badkamers met vrijstaand bad en douche, bijzonder kraanwerk, ingemaakte kasten, echt alles is hier voorzien.

Er is eveneens een zeer ruime ondergrondse garagebox voor drie wagens en voorzien van een sectionale poort met afstandsbediening (verplicht aan te kopen bij deze Penthouse).

Mercuur is een van de meest exclusieve nieuwbouwresidenties in Turnhout. In alles biedt de residentie meer dan van wat een project verwacht mag worden. Elk appartement beschikt over uitzonderlijke “living outdoor terrassen”. Elk terras geniet van een maximum aan privacy door de vakkundig aangelegde parktuin van tuinarchitect Eric Sels.

Het gebouw, ontworpen door architect Hubert Hendrickx, biedt de uitstraling en woonkwaliteit van een villa. Door een doordachte inplanting beschikt

Get in touch