Residentie "De Priorij"

* 385000€

2 bedrooms 154 square meters

Immoweb code : 8870733
Immoweb code : 8870733
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
154 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Altijd al willen wonen in een prachtig klooster appartement omringd door groen in het centrum van Turnhout? Dit is jouw kans!

Residentie "De Priorij" is een uniek project van 14 indrukwekkende appartementen in het monumentaal klooster van het Heilig Graf. Het kloostercomplex wordt omringd door een bakstenen tuinmuur en beschikt over een grote buitenruimte. De buitenruimte wordt grotendeels ingericht als gemeenschappelijke tuin. De verschillende gebouwen van het domein zijn in een vierkant geplaatst met centraal een gemeenschappelijke patio. Ben je op zoek naar iets uitzonderlijk niet alledaags? Dan is "De Priorij" iets voor u.

De appartementen variëren van 66 m² tot 289 m² met 1 tot 3 slaapkamers. De hoogwaardige afwerkingen met onderandere houten vloeren, hoge plafonds met massieve authentieke balken, volledig top afgewerkte keukens en badkamers, die nog naar eigen smaak afgewerkt kunnen worden, maken de beleving 'buitengewoon'.

Aankoop onder registratie & Btw.

Bel nu onze makelaar voor een afspraak zodat wij u het lastenboek en de plannen kunnen toelichten van dit prestigieuze project !

[email protected] of bel ons nu op 014/45.10.11

Get in touch