Turnova Toren

* From 431993€ To 996933€

3 bedrooms 121 - 202 square meters

Immoweb code : 9652593
Immoweb code : 9652593
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
121 - 202 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
TURNOVA TOREN, EXCLUSIEF WONEN IN HET CENTRUM VAN TURNHOUT

In het centrum van Turnhout, vlakbij de Grote Markt, maakt u kennis met ¨Turnova§! Een bruisend nieuw stadsdeel. Naast appartementen en een 40-tal winkels is er ook plaats er ook de nieuwe Stedelijke Academie van Schone Kunsten, luxe-hotel Corsendonck, 3 restaurants waarvan we ¨Hert§ terugvinden op de hoogste verdieping van de Turnova Toren met een ongelooflijk uitzicht en een grote ondergrondse parking. Drie pleinen met een eigen sfeer versterken het stadshart. Samen met de gezellige cafés, restaurants en terrasjes geeft Turnova ongetwijfeld een nieuwe dimensie aan het stadscentrum.

Blikvanger in dit geheel wordt meer dan zeker de TURNOVA TOREN, het hoogste gebouw vande regio. Deze toren zal bestaan uit kantoren, horeca en woonappartementen, waar de bewoners bijna letterlijk met hun hoofd tussen de wolken zullen leven met een prachtig uitzicht.

Momenteel zijn nog enkele appartementen beschikbaar in de Turnova Toren, wees er dus snel bij!

Bent u op zoek naar een appartement en zou je ook tussen de wolken willen wonen temidden van het bruisende Turnova? Maak dan nu een afspraak via [email protected] of contacteer onze nieuwbouw makelaar om meer te weten te komen over dit project op 014/ 45 10 11 !

Tot binnenkort in de Turnova Toren!

Get in touch