Chardonnay

* From 224500€ To 357400€

1 - 3 bedrooms 66 - 104 square meters

Immoweb code : 10643197
Immoweb code : 10643197
*excluding taxes

Overview

1 - 3 bedrooms
66 - 104 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Residentie Chardonnay telt 16 luxeappartementen met oppervlaktes van 66 tot 141 m² en telkens 1, 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers zijn er vier appartementen, op de tussenverdiepingen telkens vijf en bovenaan liggen er twee ruime penthouses.

De achtergevel is zuidgericht. Daar vind je ook de grote leefruimtes en tuinen of terrassen die baden in de zon. De vier appartementen op het gelijkvloers komen met een tuin van 18 tot 62 m2, afgescheiden door groene hagen en een houten afsluiting met poortje langs de toegangsweg naar de parkeerplaatsen. De wooneenheden op de tussenverdiepingen hebben terrassen van 6 tot 15 m².

Elk appartement wordt in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoet aan de hedendaagse comforteisen. Er is overal vloerverwarming aanwezig. En vraag gestuurde ventilatie voor een gezond klimaat in huis. Grote ramen zorgen dan weer voor veel natuurlijke lichtinval en vergroten het ruimtegevoel in je appartement.

De verwarming in alle appartementen wordt aangedreven door een collectieve warmtepomp, met zonnepanelen om het systeem aan te sturen. Wil je aanpassingen doen op vlak van indeling en afwerking? Dat kan. We begeleiden je graag van plan tot oplevering, vergezellen je tijdens je bezoeken aan de showrooms en adviseren je over materialen om je appartement piekfijn af te werken.

Meer informatie vind je terug via www.chardonnaywaregem.be, of neem contact op via [email protected] of 0488/94.26.43. Verkoop met 6% btw is mogelijk (voorwaarden).

Get in touch