Brugse Heirweg 14

* From 454500€ To 482500€

3 bedrooms 179 - 180 square meters

Immoweb code : 10969978
Immoweb code : 10969978
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
179 - 180 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In Aartrijke deelgemeente van Zedelgem vindt u langs de Brugse Heirweg 14 een nieuwe verkaveling van Residentie Vastgoed bestaande uit 3 percelen bouwgrond bestemd voor open bebouwingen. De perceeloppervlaktes variëren tussen de 403 m² en 572 m². De straat zelf kenmerkt zich aan een mix van open, halfopen en gesloten bebouwingen met een residentieel karakter.

Aartrijke is een gemeente waar het aangenaam vertoeven is. De percelen zelf zijn gelegen aan de Brugse Heirweg tussen de Eernegemsestraat en de Noordstraat. Aartrijke zelf heeft een centrale ligging tussen Zedelgem, Ichtegem en Jabbeke. Met de wagen bent u in +- 25 minuten in het centrum van Oostende en in +- 30 minuten staat u op de markt van Brugge.

Binnen een straal van 1 kilometer vindt u de voornaamste voorzieningen (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis, kledingwinkels, …), dienstverlening (dokter, apotheek, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter en lager onderwijs) en vele ontspanningsmogelijkheden. Nabij Aartrijke vinden we tevens kasteeldomein d’Aertrycke in Wijnendale, waar het heerlijk vertoeven is in het bosrijke gebied alsook kan u er culinair genieten in het restaurant die in het kasteel gevestigd is.

Deze villa’s bestaan telkens uit een inkomhal met apart toilet, een ruime leefruimte met open ingerichte keuken en een ruime was- en bergruimte. Voorts beschikken deze villa’s nog over een nachthal met apart toilet, een ruime badkamer, 3 volwaardige slaapkamers al dan niet met dressing en een aparte be

Get in touch