Zerkegemstraat 10

* 364350€

3 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 11001277
Immoweb code : 11001277
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
162 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Langs de Zerkegemstraat 10 op een boogscheut van de dorpskern Bekegem, vinden we deze nieuwe verkaveling van Residentie Vastgoed bestaande uit 2 loten bestemd voor gesloten bebouwingen terug. Deze loten worden gekenmerkt door hun ruime zuidelijk georiënteerd tuin en hun centrale ligging ten opzichte van de dorpskern Bekegem en naburige gemeenten Jabbeke, Gistel, Oudenburg en niet te vergeten hoofdgemeente Ichtegem. Een absolute meerwaarde van deze percelen zijn de groene zichten achteraan de tuin.

Bekegem maakt deel uit van de gemeente Ichtegem, waar ook Eernegem deel van uitmaakt. Bekegem wordt gekenmerkt door zijn landelijke ligging, doch is deze gemakkelijk te bereiken via diverse invalswegen alsook zijn de percelen gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Deze laatste is gewaarborgd met een bushalte op zo’n 10 meter van de percelen.

Deze woningen bestaan steeds op de gelijkvloerse verdieping uit een inkomhal met apart toilet, een ruime lichtrijke woonkamer met open ingerichte keuken en een inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden er zich 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing, een ruime badkamer en een nachthal met apart toilet. Bovendien bevatten deze woningen nog een zolder en een ruime zongerichte tuin.

Vraag gerust naar ons lastenboek en een duidelijke prijsraming op kantoor!

Kom ik in aanmerking voor het verlaagde btw-tarief van 6% op de constructie van deze nieuwbouw?
De voorwaarden zijn de volgende:
• Je koopt de woning zelf aan, niet via ee

Get in touch