Hof Berlaere

* 399000€

3 bedrooms 151 square meters

Immoweb code : 9632870
Immoweb code : 9632870
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
151 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
BEZOEK NU DE MODELWONING!

"Hof Berlaere" is een uiterst centraal gelegen nieuwbouw realisatie met 8 BEN-woningen en 3 BEN-appartementen in Berlaar.

Dankzij de moderne architectuur alsook de doorgedreven ecologische waarden hebben deze woningen en appartementen bijzonder veel karakter en comfort. De doordachte architectuur zorgt ervoor dat u met zekerheid kan genieten van hedendaags comfort en gewenste kwaliteit met oog op de toekomst.

De appartementen variëren van 64 ² tot 81 m² met 1en 2 slaapkamers, daarnaast genieten de appartementen van ruime terrassen en tuinen tot 69 m². Er is een hoogwaardige afwerking voorzien die zelf te kiezen is samen met de bouwheer met onder andere vloerverwarming, volledig afgewerkte kwaliteitskeukensen mooie badkamers. Alles kan naar eigen smaak afgewerkt worden en co rdinatie gebeurt door de bouwheer zelf zodat kwaliteit en goede opvolging gegarandeerd zijn.

De woningen variëren van 118 m² tot 156 m², allen met 2 of 3 slaapkamers en ruime tuinen. Ook hier staat de bouwheer garant voor een buitengewone afwerking in samenspraak met de klant.

"Hof Berlaere" is gelegen in het centrum van Berlare, vlakbij scholen, leuke cafés en restaurants. Je zit vlak aan de winkelstraten en supermarkten en ook het openbaar vervoer welke zich op wandelafstand bevindt.

Prijzen vanaf EUR 199.000 ( exclusief aankoopkosten ). E-peil : BEN < 20

Bel nu onze makelaar voor een afspraak ter plaatse of op kantoor !
TOT

Get in touch