Hoste

* From 293100€ To 307400€

3 bedrooms 217 - 230 square meters

Immoweb code : 11114236
Immoweb code : 11114236
*€ 455,451 - € 483,954 including taxes

Overview

3 bedrooms
217 - 230 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Het project bestaat uit vier half open woningen. De oppervlakte varieert tussen 217 en 240m² gespreid over het gelijkvloers, de eerste verdieping en een tweede verdieping.

Er is gekozen voor karaktervolle architectuur met een moderne landelijke stijl waarin historische elementen van het Begijnhof van Diest verwerkt werden. De woonkamer en de keuken gaan in elkaar over in één ruime leefruimte. De tuinen zijn zuid georiënteerd waardoor men de hele dag kan genieten van de zon. De grote ramen met een klassieke raamverdeling geven uit op de zonnige tuin en zorgen voor een maximaal lichtinval in de woonkamer.

Iedere woning heeft een inpandige garage die toegankelijk is via een majestueuze rustiek uitziende poort met verticale beplanking.

De woonkwaliteit wordt verstrekt door stijlvolle afwerking en de doordachte indeling. Dit draagt bij aan de woonkwaliteit die Realium op deze locatie nastreeft.

De woning(en) worden hoogwaardig afgewerkt en voor de technieken werd gekozen voor A-merken, hetgeen bijdraagt aan de woonkwaliteit. Zonnepanelen werden standaard voorzien.

Onder het zadeldak is een grote ruimte beschikbaar die toegankelijk is via een vaste trap en die naar wens kan ingericht worden.

Get in touch