Villa's BKS

* 974181€

3 bedrooms 320 square meters

Immoweb code : 11193819
Immoweb code : 11193819
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
320 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
LANCERING PROJECT VILLA'S BKS TE KEERBERGEN, 2 EXCLUSIEVE VILLA'S NAAR UNIEK SCHUURCONCEPT.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning die eruit springt qua architectuur? Dan zijn deze luxueuze villa’s in de Bakestraat in Keerbergen, naar de hand van Schellen architecten, uw eerste keuze. Dankzij een duurzaam nieuw design in CLT (Cross Laminated Timber) zijn deze unieke villa’s bijna energieneutraal en volledig future-proof. De villa’s worden hoogwaardig en op maat afgewerkt met kwalitatieve materialen door bouwonderneming Artesio Exclusive Living.

Wordt u er nieuwe eigenaar?

Over het project

Deze 2 luxueuze schuurvilla’s zijn rustig en landelijk gelegen in Keerbergen. Een prachtige gemeente waar geschiedenis en natuur troef zijn. In de directe nabijheid vindt u alle hedendaagse voorzieningen. Een goede mobiliteit is er gegarandeerd.

De villa’s worden opgetrokken naar een uniek nieuw design met atypische architectuur en het gebruik van Cross Laminated Timber. Een duurzaam houtbouwproduct dat zowel voor de muren, vloeren als het dak gebruikt wordt. Deze nieuwe conceptvilla’s zijn ingericht met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een carport en tuin met aangelegd terras. U kiest echter zelf, in samenspraak met de bouwheer, hoe u uw unieke schuurvilla verdere invulling geeft. Zowel het interieur als het exterieur kennen een complete, luxueuze afwerking.

Bijzonderheden:

- Exclusieve architectuur volgens ontwerp van SCHELLEN ARCHITECTEN, op een rustig en landelijk gelegen bouwgr

Get in touch