Achterdries

* From 489000€ To 549000€

3 bedrooms 184 - 190 square meters

Immoweb code : 11014855
Immoweb code : 11014855
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
184 - 190 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Project reeds in aanbouw! (finale oplevering voorzien eind 2024)

3 'strak moderne' gekoppelde BEN-woningen met onderhoudsvriendelijke tuin, landelijk gelegen te Oosterzele, de toegangspoort tot de Vlaamse Ardennen.

De hedendaagse architectuur zorgt voor een stijlvol en modern ontwerp + deze woningen voldoen aan alle huidige energetische normen en omvatten:

Op het gelijkvloers: Inkomhal, apart toilet, ruime berging, open volledig uitgeruste keuken, ruime lichtrijke living met uitzicht op de tuin.

Op de verdieping: Nachthal, apart toilet, 3 slaapkamers, ruime badkamer met ligbad en inloopdouche. Veel lichtinval door de lichtkoepels.
Voor- en achter tuin. Opritten voor de wagens. Gemeenschappelijke tuinberging. Vloerverwarming met warmte pomp mogelijk - Aluminium ramen met hoogrendementsbeglazing - Zonnepanelen - Regenwaterput 5000L - Ventilatiesysteem D.

E-peil maximaal van 26 = 50% korting op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!

(Alle prijzen zijn excl. Btw, RR, Notaris, aansluitingen, enz...) - Grondaandeel met verkooprecht van 12% / Constructieaandeel met Btw van 21%.

Nabij het dorp van Oosterzele met diverse handelszaken, scholen, supermarkt (Louis Delhaize) en eetgelegenheden, de Ginstbronnen, Bar Zappa, enz. ... Voor de sportievelingen zijn er diverse wandel- en fietsroutes + diverse bossen (Natuurdomein Drooghout) in de omgeving. Op fietsafstand van Moortsele station. Vlotte bereikbaarheid via de N42/E40.

Get in touch