Project RHL

* From 981930€ To 998200€

4 bedrooms 394 square meters

Immoweb code : 11193818
Immoweb code : 11193818
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
394 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
LANCERING PROJECT VILLA'S RHL TE PULDERBOS, 2 EXCLUSIEVE VILLA's NAAR UNIEK SCHUURCONCEPT.

Droomt u ervan om de perfecte woning te realiseren voor uzelf en uw familie? Deze luxueuze nieuwbouwvilla’s in de Rusthuislaan in Pulderbos voldoen, naar de hand van LV architecten, aan uw hoogste verwachtingen. Ontworpen naar een nieuw concept en opgetrokken in CLT (Cross Laminated Timber), zijn deze karaktervolle villa’s uniek in hun soort.

Bouwonderneming Artesio Exclusive Living staat garant voor een hoogkwalitatieve afwerking op maat.

Wordt u er nieuwe eigenaar?

Over het project:

Deze 2 unieke 'schuur'villa’s zijn gelegen aan een rustige weg in het residentiële, groene Pulderbos (Zandhoven). U geniet er van een goede mobiliteit, maar eveneens van de rust en het aangenaam wonen in een landelijke omgeving.
De nieuwe concept villa’s kennen een exclusieve architectuur, volgens ontwerp van LV architecten, met Cross Laminated Timber, een duurzame bouwmethode met hoogwaardige draagmuren en vloeren. Zowel het interieur als exterieur worden compleet en luxueus afgewerkt, in samenspraak met de bouwheer. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers voorzien. U bepaalt echter zelf mee hoe u uw villa verdere invulling geeft.

Deze moderne nieuwbouwvilla’s zijn future-proof met een E-peil < 20 dankzij hoogwaardige isolatiematerialen en het gebruik van duurzame technieken zoals ventilatiesysteem D, zonnepanelen, geothermische warmtepomp en regenwaterput. Comfortabel wonen met een zeer laag

Get in touch