Nieuwbouw Project Zulte

* From 520000€ To 600000€

3 bedrooms 173 - 189 square meters

Immoweb code : 10876799
Immoweb code : 10876799
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
173 - 189 square meters

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Nieuwe verkaveling met 6 ruime halfopen ééngezinswoningen, E peil 28 ( warmtepomp - zonnepanelen)
Op de hoek van de Rijksweg met de Torrestraat in Machelen wordt een modern woonproject, bestaande uit 6 halfopen bebouwingen verwezenlijkt.Machelen is een deelgemeente van Zulte, een gemeente in het zuidwesten van Oost-Vlaanderen. Haar bijnaam, Machelen-aan-de-Leie, ontleent zich aan Zulte die zich oorspronkelijk rond de Leie heeft gevormd.

Deze Leie en haar groene omgeving maken van Zulte (Machelen) een heerlijke plaats om te wandelen, fietsen of een ritje te maken met de Vespa. Er schuilen zoveel verborgen parels in deze gemeente die absoluut een bezoekje waard zijn.Het woonproject voorziet vier woningen in de Torrestraat, een zijstraat van de Rijksweg. En twee woningen langs de Rijksweg zelf (N43 Gent-Kortrijk). De Rijksweg is een gewestweg die voorziet in brede voetpaden en afgeschermde fietspaden die bijdragen aan een veilige leefomgeving.

Elke woning beschikt over een beschutte parkeerplek, zijnde een inpandige garage voor lot 1, 4, 5 en 6 of een carport voor lot 2 en 3.

Woningen met een carport hebben bijkomend een extra tuinberging.

De verdieping voorziet steeds in drie slaapkamers, een ruime badkamer, apart toilet en technische ruimte om de ventilatie in onder te brengen.

Het exterieur van de woningen streeft naar een moderne uitstraling.

Get in touch