Office block for rent

1525€ per month

Immoweb code : 11328566
Immoweb code : 11328566

Overview

Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Steengoed samenwerken of juist solowerken

Meer info via 03 376 15 50 of [email protected]

Op de hoek van de Victor Jacobslei en de Statiestraat in het bruisende Berchem realiseert investVAST achter de iconische spiegelramen van het voormalige politiekantoor een toffe coworking space met collectief dakterras en een prachtige patio.

Victor & Jacob ligt vlak bij verschillende invalswegen en op een boogscheut van Berchem-station.
Je werkt op fietsafstand van Het Groen Kwartier, Zurenborg, Brouwerij De Koninck en op een steenworp van diverse (duurzame) winkels, supermarkten en horecazaken. Deelfietsen van Blue Bike, Cargoroo en Vélo vind je voor de deur. Toch even een wagen nodig? Dan reserveer je via Cambio of Poppy.Alle kantoren voldoen aan alle eisen zoals ventilatie, verwarming, airco en multifunctionele printers. Water, thee, koffie (én koekjes natuurlijk). Mini meeting? Reserveer één van de voormalige verhoorcellen. Of neem plaats in de grote meeting room.

Zo hebben Victor & Jacob alles in huis om werken zo aangenaam mogelijk te maken.

Kijk je uit naar een nieuwe werkvloer in een karaktervolle buurt met een strategische ligging? Wil je een groot kantoor inruilen voor een kleinere stek of zoek je je eerste werkplek? Dan ben je in Statiestraat 44 aan het juiste adres.

Join our community vanaf 1 juni 2024!

Maak een afspraak en kom je nieuwe werkplek nu al claimen.

03 376 15 50 of [email protected]

Get in touch