Office block for rent

1300€ per month

160 square meters

Immoweb code : 10919503
Immoweb code : 10919503

Overview

1 bathroom
160 square meters livable space
160 square meters of land
Floor : 0

Description

Investment property - Appartementbulding

Sorry, there is no English translation. Gerenoveerd atelier of polyvalente ruimte van zo'n 160m²

Ligging:
Dit atelier te huur maakt deel uit van een pakhuis gelegen in het centrum van Antwerpen, in de Tulpstraat. Winkels en openbaar vervoer zijn te voet vlot te bereiken. Het pakhuis werd recent gerenoveerd met een industriële en loft look gemengd met een hedendaags tintje.

Indeling:
Er is een centrale gemeenschappelijke inkomhal met toegang tot de traphal en de verdiepingen. Het atelier is gelegen op de 2de verdieping en heeft een oppervlakte van zo'n 160m². De volledige verdieping is ingedeeld als quasi één grote open ruimte. Je kan hier dus alle kanten mee uit! Er werd wel al een open keuken voorzien, alsook een badkamer met douche, lavabo en toilet) en een technische berging (CV-installatie en wasplaats).

Bijzonderheden:
- gerenoveerd in 2023
- geen domiciliëring toegestaan
- individuele nutsvoorzieningen
- huurder betaalt het aandeel in de OV
- kan ook aangekocht worden

Ideaal voor creatieve geesten, schilders, kunstenaars, mensen die een plaats zoeken om tot rust te komen, een eigen schuilplekje in de stad.

Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacteren op het nummer 03 568 68 06 of langskomen in onze kantoren te Wilrijk of Antwerpen.

Get in touch