Office block for sale

1850000€

362 square meters

Immoweb code : 10932663
Immoweb code : 10932663

Overview

1 bathroom
362 square meters livable space
Floor : 0

Description

Property with character

Sorry, there is no English translation. Een verborgen pareltje in centrum Antwerpen met tal van mogelijkheden! In een voormalig klooster, gelegen op een boogscheut van de Grote Markt en het Eilandje, treft u deze prachtige gerenoveerde kapel aan. De kapel dateert uit 1879 en werd recent uiterst smaakvol gerestaureerd en gemoderniseerd, met behoud van de originele, neogotische elementen. De moderne en lichte afwerking zorgt voor een prachtig contrast met de authentieke elementen van het gebouw.

De oppervlakte van het gebouw bedraagt zo’n 362m² en is verdeeld over 3 verdiepingen. Wilt u erin wonen, werken of allebei? Het is allemaal mogelijk.

Indeling:
Op het gelijkvloers betreedt u het pand via de grote inkomhal, waar u kunt kiezen tussen de karaktervolle houten trap of u neemt de lift om de overige verdiepingen te bereiken. Originele openslaande kapeldeuren bieden toegang tot deze adembenemende ruimte met hoge, gewelfde plafonds en grote glas in lood ramen (deze werden tevens voorzien van isolatieglas). Hier bevindt zich de royale living of kantoor, op eikenhouten parket met vloerverwarming.
In deze ruimte zijn onder de mezzanine aansluitingen gelegd voor een te plaatsen open keuken.
De unieke sfeer van deze ruimte kunt u bovendien aanschouwen vanaf de ruime mezzanine (bijvoorbeeld te gebruiken als kantoor, tv-kamer, zonnekamer of gezellige zitkamer).
Deze verdieping beschikt over een gastentoilet en een grote slaapkamer met aansluitend de b

Get in touch