Office block for sale

429000€

470 square meters

Immoweb code : 11298275
Immoweb code : 11298275

Overview

470 square meters livable space
Floor : 0

Description

Offices

Sorry, there is no English translation. Ligging:
Dit pand is centraal gelegen in Neeroeteren, aan de verbindingsweg naar Maaseik, met een vlotte verbinding naar omliggende steden en invalswegen.

Indeling:
Het totale bruikbare vloeroppervlak biedt 550 m² werk en/of woonplezier. De bovenverdieping heeft een oppervlakte van 90 m² en kan eenvoudig worden ingedeeld als een apart appartement en is bereikbaar via een aparte ingang.
We komen binnen in de inkomhal die voorzien is van een dubbele ingang en een gastentoilet. Momenteel zijn er 4 kamers/ruimtes met oppervlaktes variërend tussen 11,50 m² en 24,40 m².
Daarnaast hebben we de 1ste leefruimte / werkruimte, dit is een riante open ruimte met aanzienlijke raampartijen dievoor talrijk lichtinval zorgen. Indien gewenst kan deze ruimte eenvoudig worden onderverdeeld. Deze verdieping ligt een half niveau hoger dan de begane vloer.
Aangrenzend hebben we nog een 2de woonruimte / werkruimte en tot slot is het eigendom volledig onderkelderd.

Omschrijving:
Het perceel heeft een oppervlakte van 11a55ca en beschikt over 10 parkeerplaatsen op eigen terrein, aangelegd en beklinkerd. Daarnaast is het perceel prachtig aangelegd met groene beplanting en hagen.
Het gebouw biedt veel mogelijkheden. Het is geschikt als kantoorruimte, of om wonen en werken te combineren. Daarentegen kan het ook dienen voor een groot gezin, of als kangoeroe woning.

Er zijn goedgekeurde herindelingsplannen voor een meer

Get in touch