Offices for rent

1360€ per month

70 square meters

Immoweb code : 11275549
Immoweb code : 11275549

Overview

70 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Groot nieuws vanuit NEON vastgoed!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ons kantoor binnenkort een sprong maakt naar een nieuwe locatie in het bruisende Mariaburg. Na jaren van succesvolle samenwerkingen en het vinden van jullie droomhuizen in onze vertrouwde kantoren, is het tijd voor een volgend hoofdstuk in ons verhaal.

Terwijl wij ons klaarmaken voor de grote verhuis, willen we jullie laten weten dat onze huidige kantoren op zoek gaan naar een nieuwe huurder. Een kans voor andere ondernemers om hun eigen verhaal te beginnen op deze geweldige locaties.

Het kantoor dat wij u hier te huur aanbieden is gelegen op een zeer goede commerciële ligging met een uitzonderlijke visibiliteit.
Met 2 belangrijke kruispunten op één van de drukste gewestwegen van Vlaanderen is deze hoek op de as Brasschaat, Ekeren, Kapellen van goud waard.

Wij hebben 9 jaar intensief kunnen gebruik maken van de enorme vitrines en dit heeft meer dan zeker bijgedragen aan de groei van ons bedrijf.

Gezien onze nieuwe locatie ruim genoeg is, zijn wij ook voor ons kantoor aan de Schriek in Ekeren op zoek naar nieuwe huurders.

Interesse? Neem snel contact en wie weet schrijf jij op deze locatie een even mooi verhaal als wij de afgelopen jaren hebben mogen doen.

Get in touch