Offices for rent

1350€ per month

150 square meters

Immoweb code : 11354102
Immoweb code : 11354102

Overview

150 square meters livable space
Floor : 2

Description

Kantoorruimte circa 150m² + gemene ontvangstruimte, keuken,

Sorry, there is no English translation. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van circa 150m² en is gelegen in het bedrijventerrein langs de N45 (Aalst - Ninove). De N45 biedt een vlotte verbinding met de voornaamste verkeersassen. Het gebouw is gelegen aan de voorzijde van het bedrijvenpark. Vooraan het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien.

De kantoren voldoen aan alle wettelijke normen inzake stabiliteit, brandveiligheid, isolatie en energiezuinigheid (zonnepanelen aanwezig) .
Het aangeboden kantoor is gelegen op de tweede verdieping en is bereikbaar via lift.
De kantoorruimte bestaat uit een grote ruimte, die afgewerkt wordt in geïsoleerde vezelplaat met glazen toegangsdeur en knappe verlichting.
De gemeenschappelijke delen zijn zeer uitgebreid, namelijk een uitgeruste keuken, een ontvangstruimte, 2 vergaderzalen, een zithoek, de toiletten ...

De laatste foto is het naburige kantoor, dat als illustratie dient voor hoe het wordt afgeleverd. De oppervlakte hiervan is wel slechts de helft.

NL. Wenst u een bezoek? Gelieve dan het invulveld van deze website te vervolledigen met uw naam, uw telefoonnummer en uw e-mailadres. Wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een bezichtiging.
FR. Vous souhaitez une visite ? Remplissez le formulaire de ce site web en indiquant votre nom, votre numéro de téléphone et votre adresse e-mail. Nous vous inviterons ensuite à une visite.
EN. Would you like a visit? Then please complete the

Get in touch