Offices for rent

2500€ per month

140 square meters

Immoweb code : 11343122
Immoweb code : 11343122

Overview

1 bathroom
140 square meters livable space
100 square meters of land
Available date : 06/01/2024
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Temidden van de prachtige, groene en vooral ook rustige omgeving van de voormalige abdij van Vlierbeek in Kessel-Lo, Leuven ligt het Koetshuis: een volledig gerenoveerd pand van ongeveer 140m² dat te huur wordt aangeboden als praktijk- of kantoorruimte.

Het pand werd net volledig gerenoveerd volgens de regels van de kunst en u bent dan ook de eerste, nieuwe, gebruiker. Op het gelijkvloers vinden we een inkom met ontvangstruimte en een ruime vergaderzaal/eetruimte met ingerichte keuken. Op de eerste verdieping vinden we een badkamer en een eerste bureauruimte. Via een overloop bereik je een tweede, hoogst unieke bureauruimte. Als belangrijke surplus, kan je bovendien gebruik maken van de ruime, achtergelegen pandgang om bepaalde evenementen of vergaderingen te organiseren. Ook het nieuwe abtskwartier zal op termijn beschikbaar zijn met bijkomende vergaderruimtes.

Gezien het rustige karakter van de abdij en haar omgeving, geloven we dat deze ruimtes uitermate geschikt zijn voor praktijkruimtes voor - bijvoorbeeld - logopedisten, therapeuten, advocaten of simpelweg als kantoor. We zijn nog het meest benieuwd naar jullie plannen met dit koetshuis! Interesse in het huren van dit prachtige gebouw? Neem dan contact op met Niels.

Get in touch