Offices for rent

1850€ per month

Immoweb code : 10590002
Immoweb code : 10590002

Overview

156 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit multifunctionele handelspand in Lokeren is ideaal gelegen nabij het centrum. Het biedt diverse mogelijkheden en is voorzien van alle nodige faciliteiten.

Bij binnenkomst tref je een infobalie aan, gevolgd door een ruime en open handelsruimte. Deze ruimte biedt veel mogelijkheden voor verschillende soorten ondernemingen.
Verder beschikt het pand over een volledig ingerichte keuken en is er een apart toilet aanwezig voor zowel personeel als klanten.

Het handelspand biedt ook een praktijkruimte of bureau, waardoor het perfect geschikt is voor professionals zoals dokters, tandartsen of advocaten. Er is tevens een berging aanwezig om spullen georganiseerd op te bergen.

Voor jouw gemak zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar vlak voor het pand, wat handig is voor zowel medewerkers als klanten.

De huurprijs van dit handelspand bedraagt €1850 per maand hierin is het waterverbruik inbegrepen. Het is onmiddellijk beschikbaar, waardoor je snel aan de slag kunt gaan met jouw bedrijfsactiviteiten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We staan klaar om je verder te helpen en te ondersteunen bij het vinden van het ideale handelspand dat voldoet aan jouw specifieke behoeften.

Get in touch