Offices for sale

350000€

225 square meters

Immoweb code : 11339423
Immoweb code : 11339423

Overview

225 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- Bezoekmoment - enkel op afspraak - 053 89 99 66 -

Bent u op zoek naar een ruime kantoorruimte aan de rand van Aalst dat net dat tikkeltje meer heeft? Dan is dit exclusief vastgoed met luxueus loftgevoel in Erembodegem misschien wel wat u zoekt.

De ligging is op zijn minst gunstig te noemen, tussen Affligem en Aalst, dus vlakbij de opritten van de E40, maar evengoed op wandelafstand van alle voorzieningen, winkels én het treinstation in centrum Erembodegem. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de mooie tuin van meer dan 500m² met groenzicht en veel rust, apart aan te kopen.

De multifunctionele handelsruimte van maar liefst 225m² bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van deze klassevolle burgerwoning en werd in 2016 totaal gerenoveerd! Kosten noch moeite werden gespaard om van deze unieke eigendom een pareltje te maken. De gebruikte materialen zijn van superieure kwaliteit, de mogelijkheden zijn immens.

Deze polyvalente ruimte kan eveneens perfect dienst doen als appartement, woongedeelte, atelier, praktijkruimte, ...

Extra troeven: uitstekend EPC (A), CV op gas, aparte tellers, alarmsysteem en een conforme elektrische installatie.

Mogelijkheid tot aankoop van het gehele gebouw met een extra ruim duplex-appartement (300m²) erboven. De totale eigendom is tevens ideaal voor iemand die zoekt naar een kangoeroewoning!

Alle info en inlichtingen kunt u bekomen na telefonisch contact.

Hebben we u alvast warm gemaakt om dit uitzonderlijk pand te komen ontdekken…

Get in touch