Offices for sale

385000€

200 square meters

Immoweb code : 10782940
Immoweb code : 10782940

Overview

1 bathroom
200 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek dit veelzijdige vastgoedaanbod gelegen aan de betoverende Steenkaai, op een steenworp afstand van Brugge. Met een totale oppervlakte van 200m² biedt dit pand een wereld aan potentieel voor diverse toepassingen, of het nu gaat om ambachtelijke activiteiten, handelsdoeleinden of als een privéverblijf.

Het pand bestaat momenteel uit een ruime opslagruimte van 100m², ideaal voor een scala aan commerciële of opslagbehoeften. Daarnaast beschikt het over een comfortabel appartement van 100m² dat zich perfect leent voor privébewoning.

De unieke ligging aan de Steenkaai biedt een prachtig uitzicht en een rustige omgeving, terwijl het toch gemakkelijk bereikbaar is via diverse invalswegen.

De indeling is als volgt: Bij binnenkomst via de inkomhal krijgt u toegang tot de ruime opslagfaciliteit en een sanitair gedeelte. Op de eerste verdieping treft u de technische ruimte aan, een lichtrijke woonkamer, een eigentijdse open keuken, een goed uitgeruste badkamer, een praktische berging en twee mezzanines.

Dankzij de veelzijdige indeling en de locatie biedt dit pand een scala aan mogelijkheden voor ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een unieke en functionele ruimte. Of u nu droomt van een eigen atelier, een bloeiende handelszaak of een comfortabel thuis, dit pand heeft het allemaal te bieden.

Beschikbaar 15/10/2024.

Get in touch