Offices for sale

350000€

360 square meters

Immoweb code : 11304926
Immoweb code : 11304926

Overview

1 bathroom
360 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unique offices / SME, penthouses for sale in the former mil…

Droomt u ervan om te wonen, werken en genieten op een historische locatie vlak aan de schilderachtige Schelde? Grijp dan nu uw kans met 'De Morgenstond'!

Dit prachtige gebouw ondergaat momenteel een uitgebreide renovatie en wordt binnenkort beschikbaar gesteld voor verkoop in casco, zodat u de mogelijkheid heeft om uw eigen stempel te drukken op deze unieke ruimte.

Met diverse oppervlaktes beschikbaar en de mogelijkheid tot het combineren van kantoren, KMO-units, magazijnen en penthouses, biedt 'De Morgenstond' een breed scala aan mogelijkheden die passen bij uw behoeften en voorkeuren. Stel u voor: een bruisend kantoor met een prachtig uitzicht op de Schelde, een KMO-unit met ruimte voor groei en ontwikkeling, of zelfs een exclusief penthouse met een adembenemend panoramisch uitzicht.

Bij de foto's ziet u voorbeelden van mogelijke indelingen en simulaties van wat er allemaal mogelijk is. Laat uw verbeelding de vrije loop en creëer uw droomruimte in 'De Morgenstond'. Met de vrijheid om de inrichting volledig naar eigen smaak en behoefte af te werken, staat u voor een unieke kans om uw visie werkelijkheid te laten worden.

Mis deze unieke kans niet! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe 'De Morgenstond' uw toekomstige thuis of bedrijfslocatie kan worden. Wacht niet langer, uw droom wacht op u!

Troeven
* Unieke ligging
* Uitgebreide opties
* Vlot te bereiken
* Casco aankoop of afgewerkt


1) Urban development destination

Ra: Residential …

Get in touch