Offices for sale

425000€

263 square meters

Immoweb code : 9141961
Immoweb code : 9141961

Overview

263 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Een loft, midden in de stadÃ

Wilt u wonen of werken in het hartje van Kortrijk zonder in te boeten aan ruimte?
Neem dan eventjes tijd om deze ruime stadsloft te bekijkenÃ
Deze loft is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig gebouw met 3 entiteiten. De loft omvat het volledige eerste verdiep en is eveneens toegankelijk via een lift. De loft waar tot zeer recent een schoonheidsinstituut in gevestigd was, heeft tal van mogelijkheden.
De loft is opgedeeld in 2 zones. De rechtervleugel bestaat uit grote ruimtes met parket en een keukenruimte met een volledig uitgeruste leefkeuken, high level apparaten en een kwalitatieve vloertegel die leidt naar het ruime terras.
De linkervleugel is momenteel ingericht in diverseafzonderlijke ruimtes, maar naargelang de gewenste bestemming kan u deze vleugel ook volledig open maken.
Kantoor, architectenbureau, kinesistenpraktijk, tandartspraktijk, kapsalon, combi-wonen-werken, woonloft ... dit zijn maar enkele ideeën waarvoor dit karaktervol pand allemaal kan dienen.
Met zijn grote oppervlakte van 260m², zijn industriële afwerking en perfecte ligging is dit pand een unieke buitenkans! Er zijn tevens parkeerplaatsen beschikbaar.

Meer info? bel 056.26.11.00


Get in touch