Offices for sale

169000€

86 square meters

Immoweb code : 10770256
Immoweb code : 10770256

Overview

86 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit hoekpand op TOPLOCATIE nabij het centrum geniet dankzij zijn ligging van een uitstekende visibiliteit en bereikbaarheid. Gelegen op de hoek met de Rogierlaan! Grote flexibiliteit naar indeling en activiteiten toe. INDELING: inkom aan de voorkant en tevens toegang via de zijkant, een grote open ruimte met ontvangstbalie, afz. kantoorruimte/stockageruimte, kitchenette en sanitair. Kelderberging. Kan deels als appartement en deels handelspand ingericht worden. Grote VISIBILITEIT door de vele raampartijen. Diverse doeleinden: handel/kantoor/praktijk. ASBESTVEILIG! Elektrische keuring CONFORM! Naargelang de nieuwe bestemming kan dit handelspand aangepast worden naar de noden van uw zaak, onderneming, beroep of bedrijf! Visualisatieplan als voorbeeld naar mogelijkheden toe*.
Maak snel een afspraak voor een kijkMoment ter plaatse ! Bel 0488/533.079 of mail naar [email protected] ! (Wg, Gvkr, Gmo, Gvv).

*Visualisatieplan geeft indicatie van mogelijkheden. Is louter informatie. Wij staan niet in voor mogelijke fouten inzake afmetingen en mogelijkheden.


P-score: B. G-score : B - niet gelegen in afgebakende oeverzone of afgebakend overstromingsgebied.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via

Get in touch