Offices for sale

238000€

152 square meters

Immoweb code : 10504328
Immoweb code : 10504328

Overview

152 square meters livable space
152 square meters of land
€ 1,566.00 m²
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Goed gelegen showroom/kantoor te Strombeek-Bever

Deze goed gelegen showroom ligt zowel nabij het centrum van Strombeek-Bever als op een boogscheut van handelaars en invalswegen.

De ruimte bevindt zich op de 1e verdieping van een klein gebouw en is steeds goed onderhouden en dus in prima staat.

De showroom is momenteel ingedeeld als 1 grote, open kantoorruimte met een apart bureel met kitchenette uitgerust met een koelkast, een lavabo en een vaatwasser, een vestiaireruimte en een toilet met lavabo. De totale ruimte heeft een oppervlakte van 152 m².

De showroom en het apart bureel zijn uitgerust met een airconditioninginstallatie. In zowel de showroom zelf als in de private kelder zijn sensoren van de alarminstallatie voorzien. Aan de zuidkant is de showroom en het aparte bureelvoorzien van een elektrische zonwering.

Bij de showroom hoort een zeer ruime en handige private kelder (+/- 20 m²) en een private parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw. Beiden dienen bij aangekocht te worden voor 7.500 euro resp. 10.000 euro.

De maandelijkse lasten bedragen +/- 350 euro per maand en omvatten onder meer het onderhoud van het gebouw, het onderhoud van de lift, allerlei verzekeringen, de syndicus, etc.

Voor zover voldaan kan worden aan de woonkwaliteitseisen van de gemeentelijke stedenbouwkundige verordening is een bestemmingswijziging naar een residentiële functie mogelijks vergunbaar. Dit wil zeggen dat, mits rekening te houden met de woonkwaliteitseisen, dit pand in gebruik kan genomen w. als appartemement.

Get in touch