Other properties for sale

265000€

3 bedrooms 68 square meters

Immoweb code : 11325141
Immoweb code : 11325141

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
68 square meters livable space
Link to the virtual visit

Description

Vakantiewoning in Domein Duinhoek

Sorry, there is no English translation. Ontdek de perfecte vakantiebestemming in Domein Duinhoek, Adinkerke! Dit charmante vakantiehuisje met 3 slaapkamers biedt een ongeëvenaarde mix van comfort, ontspanning en plezier voor het hele gezin.

Eenmaal binnen word je verwelkomd in een knusse omgeving. Het huisje is met liefde onderhouden, zodat je meteen kunt genieten van je verblijf. Stap naar buiten en ontspan op je eigen gezellige terras, omringd door een leuke tuin. De garage, bereikbaar vanuit de tuin, zorgt voor handigheid en extra opslagruimte.

Dit alleenstaande huisje biedt een scala aan voorzieningen op het domein zelf. Laat de kinderen ravotten in de speeltuin terwijl jij geniet van de groene omgeving. Het domein heeft speelvelden, en in de zomer biedt het buitenzwembad verkoeling met een professionele redder.
Deze vakantiewoning is vlot bereikbaar via de autosnelweg, ben je in een mum van tijd op je vakantiebestemming. Een korte wandeling brengt je naar Plopsaland, waar plezier voor jong en oud wacht. Voor de natuurliefhebbers ligt het prachtige natuurdomein en bos vlakbij, ideaal voor mooie wandelingen en fietstochtjes in de Moeren of richting Veurne.

En er is meer: een tramhalte op wandelafstand biedt een handige manier om de omgeving te verkennen. Kortom, dit vakantiehuisje in Domein Duinhoek biedt niet alleen een comfortabel toevluchtsoord, maar ook een perfecte uitvalsbasis voor onvergetelijke vakantie-avonturen. Aarzel niet en maak van d

Get in touch