Other properties for sale

1897000€

8 bedrooms

Immoweb code : 11196358
Immoweb code : 11196358

Overview

8 bedrooms

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In geheel te koop: investeringspand met 8 units: 7 kamers met eigen sanitair en 1 studio. 1 jaar verhuurgarantie aan 3,5% rendement mogelijk

Wij zijn verheugd u deze unieke kans voor te stellen: een volledig gerenoveerd studentenhuis, rustig gelegen in het hart van Leuven. Dit pand, dat in zijn geheel te koop staat, biedt een uitzonderlijke investeringsmogelijkheid in een van de meest dynamische en gewilde steden voor studentenhuisvesting.

Met de renovatie in 2024 is dit studentenhuis volledig gemoderniseerd en voorzien van alle nodige faciliteiten om studenten een comfortabele en eigentijdse woonomgeving te bieden. Het huis beschikt over 8 units, waarvan 7 kamers met eigen sanitair en 1 studio. Deze units zijn slim ingedeeld om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, waardoor het huis zowel praktisch als aantrekkelijk is voor potentiële huurders.

Bovendien is het pand uitgerust met zonnepanelen en heeft het een gunstig EPC-peil, waardoor het niet alleen een aantrekkelijke investering is op het gebied van vastgoed, maar ook op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Met een strategische ligging ten opzichte van het centrum, Gasthuisberg en alle voorzieningen die de stad te bieden heeft, is dit studentenhuis een waardevolle investering.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze buitenkans. Wij kijken ernaar uit om u verder te helpen!

Get in touch