Other properties for sale

484000€

4 bedrooms 236 square meters

Immoweb code : 11329666
Immoweb code : 11329666

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
236 square meters livable space
10515 square meters of land

Description

Recreation plot

Sorry, there is no English translation. Te renoveren tweewoonst met achterliggende gronden (1ha) in Lummen

2 WONINGEN
Het pand is opgedeeld in twee woningen. Elk heeft een huisnummer en gescheiden meters. Beide woningen zijn voorzien van keuken, leefruimte, badkamer, twee of drie slaapkamers, zolder en carport.
De panden zijn onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Je kan er dus voor kiezen om grondig te renoveren of om beide woningen te slopen en hier een nieuwbouwproject te realiseren.

GROND
Het volledige perceel heeft een straatbreedte van 47 meter en een unieke diepte van maar liefst 215 meter. De grond van 1 hectare is opgedeeld in vier percelen. De twee percelen waar de woningen opstaan zijn woongebied met landelijk karakter (samen 23are 50ca) en de twee achterste percelen zijn ingekleurd als recreatiegebied (samen 81are).

Deze twee woningen zijn een unieke kans als u op zoek bent naar een tweewoonst of kangoeroewoning die u kan renoveren naar eigen smaak.

Meer informatie via
https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch