Penthouse for rent

1100€ + 200€ per month

2 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 11363086
Immoweb code : 11363086

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
Floor : 6

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Res. Parkhouse III - Te huur prachtige ruime penthouse op 6e verdieping met zicht op groen en wandelafstand van diverse winkels/warenhuizen, openbaar vervoer, autosnelweg en het centrum van Aalst

De penthouse bestaat uit een inkomhal met ingemaakte dressing en schoenenkast, een open leefruimte met aanpalende lichtrijke veranda en fenomenaal zicht op stadspark, open hedendaagse keuken voorzien van koelkast met vriesvak, ingebouwde microgolf/oven en vaatwasser en aansluitend een berging met aansluiting wasmachine/droogkast, badkamer met grote moderne douche en lademeubel met design opbouw wastafel en grote spiegel, apart toilet, 2 ruime slaapkamers waarvan één met ingemaakte dressingkast en nog een aparte berging. Grote troef is het dubbel terras (vooraan 10m2 zuid-oost en achteraan zuid-west 45m2). Vloerverwarming is voorzien. Dubbele beglazing.

Bovendien heeft men ook 2 ruime bergingen ter beschikking op -1 en is er ook een gemeenschappelijke afgesloten fietsberging. Tevens is er ook een aparte open ruimte om de wagen te wassen (aansluiting water voorzien).
Dubbele grote gargage voor 2 wagens met automatische poort kan apart gehuurd worden voor 120€/maand.
De maandelijkse lasten bedragen 100 euro + 100 euro provisie voor de verwarming en water. De huurder moet een apart contract nemen voor elektriciteit, internet en verzekering.

Vrij vanaf Augustus 2024.

Wenst u meer informatie of een bezoek? Aarzel niet om ons te contacteren!

Get in touch