Penthouse for rent

1450€ + 120€ per month

3 bedrooms 126 square meters

Immoweb code : 11323837
Immoweb code : 11323837

Overview

3 bedrooms
126 square meters livable space
Floor : 5

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Penthouse van 126 m², 3 slaapkamers en omgeven door ruimte terrassen!

NIEUW PROJECT - Bisschoppenhoflaan!

Welkom bij ons kwalitatief nieuwbouwproject aan de Bisschoppenhoflaan in Deurne! Dit project omvat 36 prachtige appartementen verdeeld over 5 verdiepingen, met een diverse mix van studio's, 1-, 2-, 3- en 4- slaapkamerappartementen om aan al uw woonbehoeften te voldoen.

Op de vijfde verdieping vinden we deze mooie en lichte penthouse, bestaande uit: 2 badkamers, apart toilet, aparte berging, volledig uitgeruste keuken voorzien van hoogwaardige Whirlpool-apparatuur, een zeer ruime en lichte leefruimte, 3 slaapkamers en terrassen rondom! Voorzien van verlichting en gordijnen.

Het gebouw biedt ruime parkeergelegenheid, met maar liefst 45 ondergrondse parkeerplaatsen, en een handige fietsenstalling voor de milieubewuste bewoners.

Als voorloper op duurzaamheid beschikt ons energie-efficiënte gebouw over een EPC-score A, wat betekent dat we streven naar een milieuvriendelijke en kostenbesparende leefomgeving.

Naast moderne voorzieningen zoals elektrische laadpunten voor uw voertuigen, is ons beheer gericht op uw gemak. Het project is vanaf vandaag beschikbaar.

Meer info via [email protected] of op het nummer 0472 62 45 30.

Get in touch