Penthouse for rent

895€ + 50€ per month

2 bedrooms 108 square meters

Immoweb code : 11167407
Immoweb code : 11167407

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
108 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Recent appartement met twee slaapkamers en ruim terras

Ligging: Dit appartement is gunstig gelegen en vlot bereikbaar met goede ontsluiting naar de E34 en omliggende gemeentes.

Indeling: Inkomhal, woonkamer, open keuken, berging, badkamer, 2 slaapkamers, toilet, kelderberging en ondergrondse autostaanplaats.

Beschrijving: Dit appartement/penthouse is gelegen op de 2de verdieping en kan u bereiken via de lift of trap. Beide geven u meteen toegang tot de inkomhal. Vanuit de inkomhal bekomt u de lichtvolle woonkamer met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en is voorzien van een kookplaat, dampkap, ijskast, combi-oven en vaatwasser. Vanuit de leefruimte kan u het ruime terras bereiken, waar het heerlijk vertoeven is. Verder zijn er twee slaapkamers. De grootste slaapkamer is ook voorzien van een dressing. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche en twee wastafels in meubel. Hiernaast bevindt zich het apart toilet. Verder hebt u een berging waar de aansluiting voor wasmachine voorzien is. Tot slot beschikt het appartement over een ruime privatieve kelderberging en een ondergrondse autostaanplaats.

Extra's:
- EPC: 34 kWh/m²jaar
- Gemeenschappelijke kosten: 50 euro/maand
- Lift Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch