Penthouse for rent

2750€ per month

3 bedrooms 315 square meters

Immoweb code : 11030321
Immoweb code : 11030321

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
315 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uniek wonen aan het water! Deze prachtige penthouse met waanzinnig uitzicht en maar liefst 5 terrassen ligt in het mooiste stuk van Turnhout pal aan het kanaal en op een steenworp van de stadskern.

Indeling:
Via de lift betreedt je onmiddellijk het woongedeelte. De absolute eyecatcher in de leefruimte zijn het hoge plafond en de grote raampartijen die je een waanzinnig zicht geven op de haven. Gordijnen worden nog voorzien en kan je automatisch bedienen. De woonkamer wordt via een wand in 2 gedeeld. Aan de ene kant kan je gezellig vertoeven aan de gashaard. Aan de andere kant kan je een TV-hoek creëren. Vanuit de leefruimte heb je toegang naar het terras vooraan en het grootste terras achteraan. Aansluitend bevindt zich de keuken met kookeiland en tevens toegang naar een terras. De keuken werd voorzien van alle toestellen (vaatwasser, inductievuur, combi-oven, grote koelkast en diepvriezer). Naast de keuken is een ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Op deze verdieping bevindt zich ook nog een volledig omheind terras waar je in alle privacy kan vertoeven, een gastentoilet, een bureau en nog een ruimte die kan dienen als bv fitnesskamer.

Via de lift en trap kan je een verdieping lager gaan, waar zich het slaapgedeelte bevindt. Hier werd recent nieuwe parket gelegd. De masterbedroom met zicht op de haven en eigen terras heeft een dressing en ensuite badkamer. Deze is splinternieuw en smaakvol ingericht met een dubbel badkamermeubel, ligbad en een douc

Get in touch