Penthouse for sale

775000€

2 bedrooms 147 square meters

Immoweb code : 11231698
Immoweb code : 11231698

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
147 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ontdek het ultieme in luxe wonen met dit recente penthouse in residentie Overhamme, voorzien van 3 ruime terrassen, met adembenemend uitzicht op het natuurreservaat de Gerstjens. Een groene omgeving die u geen dagelijks onderhoud vraagt.
Dit prachtig appartement is perfect gelegen, aan de rand van de stad en toch nabij belangrijke invalswegen en het openbaar vervoer. Op wandelafstand van winkels, voorzieningen en golfclub de kluizen.
Het penthouse verwelkomt je met een hal, compleet met een handige vestiaire. Terwijl je verder gaat, kom je in de ruime leefruimte en open keuken, die uitgerust is met alle comfort. Richting de slaapvertrekken ontdek je de masterbedroom met een praktische dressing.Daarnaast is er een tweede slaapkamer, een berging met voldoende ruimte voor opslag, wasmachine en droogkast. Een gastentoilet en een badkamer met inloopdouche en toilet maken het geheel compleet.
Extra troeven van dit penthouse: goed onderhouden parket, dressing, ingemaakte kasten, elektrische screens, vliegenramen, zonnetent, 3 terrassen, zonnepanelen.
De residentie, die steeds heel netjes onderhouden is, beschikt over een ruime fietsenberging, afvalberging, ondergrondse parking en biedt het perfecte samenspel van comfort, stijl en functionaliteit.
Wonen in Overhamme, u mag het ook luxe noemen. Bijhorende staanplaats, aan te kopen aan 25.000€.
Mis deze kans niet om dit prachtige penthouse te ontdekken en maak een afspraak met

Get in touch