Penthouse for sale

2 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 9889657
Immoweb code : 9889657

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Adembenemend .... het beste woord om deze uitzonderlijke Penthouse te omschrijven. Gelegen op de 5de verdieping in een zeer goed onderhouden en geïsoleerde residentie (oa. dikke polyeruthaan isolatie aan het dak!), is dit één van de meest exclusieve en unieke penthouses ooit gezien in Aalst.
De lift komt via een eigen sleutel in de private inkomhall, die zeer lichtrijk en klaar is. Een mooie bleke vloer in natuursteen vindt u in de hall en de grote living (> 50m²). De zon zorgt dank zij 360° Oost-Zuid-West oriëntatie een ganse dag voor heel veel licht. De living heeft voor- en achteraan grote schuiframen tot op de grond: vooraan heeft u een panoramisch zicht op het groen van het Stadspark, achteraan heeft u (via het tweede terras)een vergezicht op de stad, met oa. het Belfort en de Sint-Martinuskerk. Beide terrassen zijn samen ca. 75m² groot, en voorzien van een extra terrasberging waarin u tuinmeubelen en tuingerief kan opbergen.
Er is een semi-open moderne keuken met frigo, vaatwas, keramisch vuur en veel bergkasten, en sluit aan op de living. In de gang is er een gastentoilet, alsook een berging. Daarnaast nog 2 slaapkamers (ca 20 en ca. 11m²), waarvan 1 met ruime dressing en de andere met inbouwkasten. Tenslotte nog een zeer aangename badkamer met natuurlijk buitenlicht, waarin 2 lavabo's, een ligbad/jaccuzzi en een 2de toilet voorzien zijn. De tweede kamer heeft een douchekamer, thans ingericht als wasplaats (bovenop de 2 andere bergingen). Ondergronds is e

Get in touch