Penthouse for sale

1130000€

3 bedrooms 281 square meters

Immoweb code : 11119913
Immoweb code : 11119913

Overview

3 bedrooms
3 bathrooms
281 square meters livable space
Floor : 4

Description

Exclusief wonen nabij de Brugse binnenstad

Uniek en ruim wonen nabij de Brugse binnenstad, gelegen op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, dokterspraktijk, apotheker en nog zoveel meer faciliteiten.

Dit zelden aangeboden penthouse geniet van 281 M2 woonoppervlakte en 176 M2 ZW/ZO terrassen, een adembenemend zicht op de Brugse trekpleisters met in het bijzonder het Belfort.

Het penthouse geniet van de volgende indeling;

Inkomhal met vestiaire, volumineuze leefruimte op volle eiken parket, aansluitend de moderne 'Siematic' open keuken uitgerust met kwalitatieve 'Miele' keukentoestellen (stoomoven, heteluchtoven, combi-oven micro, warmhoudlades, vaatwasser, etc.).

Over de ganse breedte beschikt het appartement over zeer veel lichtinval door de grote raampartijen. De keuken voorziet een grote koele berging.

Centraal gelegen in het penthouse vinden we drie ruime slaapkamers (14, 17 en 19 M2) terug.

Twee slaapkamers hebben het comfort van een eigen badkamer met douche afgewerkt in Mortex, ligbad en aansluitende dressing. Aansluitend een gastentoilet en wasberging.

De derde slaapkamer doet dienst als volwaardige slaapkamer met bijhorende bureauruimte en badkamer met ligbad.

De grote raampartijen zijn voorzien van automatische zonnescreens en muggenramen die u de optimale seizoensbeleving garanderen. Een gezellige patio met schaduwoverkapping laat u in alle privacy genieten van de warme zomeravonden.

Op wandel- en fietsafstand van de Brugse binnenstad profiteren van het co...
Renovation obligation: no

Get in touch