Penthouse for sale

450000€

3 bedrooms 189 square meters

Immoweb code : 11305099
Immoweb code : 11305099

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
189 square meters livable space
Floor : 1

Description

Exclusive opportunity for a breathtaking casco penthouse in…

Dompel jezelf onder in luxe en comfort met deze schitterende penthouse, gelegen op de derde verdieping en uitgerust met een spectaculair panoramisch terras. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers biedt dit ruime appartement een weelde aan mogelijkheden voor jouw droomleven.

Binnenkomend door de lichtrijke inkomhal word je begroet met een apart toilet, een handige vestiaire en een praktische wasruimte, allemaal ontworpen voor jouw gemak en comfort.

De lichtrijke woonkamer nodigt uit tot ontspanning en vermaak, met een open indeling die de mogelijkheid biedt voor een naadloze integratie van een keuken naar keuze. Stel je voor dat je gasten ontvangt in deze weelderige ruimte, terwijl het adembenemende uitzicht door de grote ramen je keer op keer betovert.

Via de nachthal bereik je twee slaapkamers en een badkamer, terwijl aan de andere kant van de penthouse nog een slaapkamer wacht, compleet met zijn eigen privébadkamer. Deze slim ontworpen indeling biedt privacy en comfort voor alle bewoners, waardoor iedereen zijn eigen oase van rust heeft.

Met troeven zoals een afwerking naar keuze, reeds gemonteerde elektrische leidingen en ventilatie, en niet te vergeten het prachtige zicht dat dit penthouse te bieden heeft, is dit een kans die je niet mag missen. Stap naar buiten op het grote terras en geniet van de frisse lucht terwijl je de Vlaamse Ardennen onder je ziet uitstrekken.

Mis deze unieke gelegenheid niet om jouw droom van luxe wonen waar te maken. Neem vandaag nog contact met…

Get in touch