Penthouse for sale

995000€

2 bedrooms 315 square meters

Immoweb code : 11299064
Immoweb code : 11299064

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
315 square meters livable space
Floor : 5
Link to the virtual visit

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Luxe penthouse (315 m²) centrum Brasschaat

Omschrijving: de penthouse combineert een warme uitstraling met een zee van licht en ruimte door de grote raampartijen. De grote leefruimte, de hoog afgewerkte materialen en een ruim terras met panoramisch uitzicht dragen bij tot een luxueus gevoel en het nodige comfort.

Ligging: de penthouse bevindt zich in het centrum van Brasschaat, nabij de kerk, winkels, scholen, restaurants en zorgcentra.

Indeling: een ruime inkomhal leidt ons naar een open leefruimte van 100 m² met grote raampartijen. Een groot dakterras over de volledige breedte van de woonruimte geeft een panoramisch uitzicht over Brasschaat. De slaapkamer heeft een dressing en een ensuite badkamer (inloopdouche, dubbele wastafel en toilet). Aansluitend is een ruime bureauruimte voorzien die als een tweede slaapkamer kan ingericht worden. De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en heeft een kookeiland. Er is ook een grote zolderruimte en een tweede terras. De autostaanplaats is in de prijs inbegrepen. Een afgesloten dubbele garagebox is te verkrijgen aan meerprijs van 45.000 EURO.

Bijzonderheden:
- Mogelijkheid tot 2 à 3 slaapkamers
- Airco
- Vloerverwarming
- Nieuw dak
- Nieuw alarmsysteem
- Twee terrassen, waarvan één van 40m²
- EPC: 198kWh/m² jaar


Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0

Get in touch