Penthouse for sale

2540000€

532 square meters

Immoweb code : 10765417
Immoweb code : 10765417

Overview

532 square meters livable space
Floor : 7
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit ruime penthouse biedt een adembenemend panoramisch uitzicht over de betoverende stad Gent. Vanaf de ruime terrassen kunt u van de volle 360° genieten van de schoonheid en levendigheid van de stad, dag en nacht. Gelegen op de zevende verdieping van een kantorencomplex, is dit penthouse omgetoverd tot een prachtige residentiële ruimte waar u kunt genieten van absolute privacy in alle discretie.

Met de casco staat van het penthouse heeft u volledige vrijheid om uw droominterieur te creëren. Alle benodigde technieken, zoals gas, water en elektra, zijn reeds aanwezig en wachten op aansluiting. Het penthouse is volledig wind- en waterdicht, waardoor u zonder belemmeringen aan de slag kunt gaan met het inrichten van uw ideale leefruimte met een ongeëvenaard uitzicht over Gent. Het kantoorgedeelte krijgt intussen ook een volledige metamorfose.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vier autostaanplaatsen aan te kopen, hoewel dit geen verplichting is. Deze autostaanplaatsen zijn beschikbaar tegen een prijs van € 65.000 per stuk. Bovendien wordt de verkoop van dit penthouse afgehandeld onder registratierechten, waardoor u kunt genieten van een aantrekkelijk fiscaal regime.

Get in touch