Penthouse for sale

2670000€

4 bedrooms 420 square meters

Immoweb code : 11136153
Immoweb code : 11136153

Overview

4 bedrooms
4 bathrooms
420 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze unieke triplex bevindt zich op een voortreffelijke locatie in het hart van Gent. Dit unieke staaltje architectuur, gevestigd in een bekroond gebouw dat in 2016 de prestigieuze Architizer A+ Award in New York heeft gewonnen in de categorie 'New Urban Residential', is een ware stedelijke villa.

Het ontwerp van het gebouw is een meesterwerk van het architectenduo Govaert & Vanhoutte, en de realisatie van ABS Bouwteam. Deze woonervaring van buitengewone omvang beslaat maar liefst 420 vierkante meter en wordt gekenmerkt door adembenemende proporties, verfijnd design en doordachte minimalistische raampartijen. Elk niveau biedt prachtige terrassen met een totale oppervlakte van 170 vierkante meter, en als kers op de taart is er een panoramisch dakterras met uitzicht over de skyline van Gent.

De centrale ligging van deze oase is een waar privilege, met uitstekende bereikbaarheid vanuit Gent. Bovendien staat de omgeving bekend om zijn trendy en hoogwaardige voorzieningen, waardoor het leven in het hart van de stad ronduit genotvol is.

De begane grond, volgens de huidige plannen, herbergt een riant woongedeelte van maar liefst 220 vierkante meter, gekenmerkt door mooie volumes en statige raampartijen. Een ware blikvanger op dit niveau is een indrukwekkend aquarium van maar liefst zes meter hoogte, omgeven door een trap die u elegant naar de verdiepingen erboven voert. Op de eerste en tweede verdieping zijn ontspanningsruimtes, een luxueus kantoor en slaapvertrekken getekend. D

Get in touch