Penthouse for sale

457500€

2 bedrooms 93 square meters

Immoweb code : 11258387
Immoweb code : 11258387

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
93 square meters livable space
Floor : 7

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze instapklare en lichtrijke penthouse is gelegen op de bovenste en 7de verdieping van de Residentie Citadel aan het Citadelpark te Gent.
Dit op wandelafstand van het historisch centrum alsook in de directe nabijheid van cultuurgelegenheden, winkels en invalswegen.
Absolute troef zijn de twee ruime terrassen waarbij u geniet van uitzichten over de Heuvelpoort, het Citadelpark alsook richting het historisch centrum.
De eet- en leefruimte, voorzien van ingemaakte kastenwand, staat in directe connectie met de moderne open keuken.
Via de diverse grote raampartijen is er directe toegang tot het Zuid georiënteerde terras, deze strekt zich uit over de volledige breedte van het appartement en garandeert een prachtig vergezicht.
Hier is het heerlijk vertoeven op elk moment van de dag. Verder beschikt het appartement over twee volwaardige slaapkamers met elk een ingebouwde kastenwand.
Beide slaapkamers genieten ook van de toegang tot het achterliggende zonneterras. De badkamer, voorzien van een inloopdouche en lavabomeubel, werd smaakvol afgewerkt met kleurrijke zeling tegels. Naast de inpandige berging is er nog een privatieve kelderberging aanwezig. Bij het appartement koopt u een ruime motostaanplaats aan 12.500 euro.
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Céline op [email protected] of 0472/22.37.57.

Get in touch