Penthouse for sale

1100000€

3 bedrooms 179 square meters

Immoweb code : 11293003
Immoweb code : 11293003

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
179 square meters livable space
Floor : 6

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige penthouse is gelegen in het centrum van Gent te Prinses Clementinalaan, een ruime beboomde laan vlakbij het Sint-Pietersstation. Deze locatie heeft als troef een vlotte verbinding naar alle invalswegen en bevindt zich op wandelafstand van het Citadelpark. Het sterk architecturaal gebouw werd gerealiseerd door CAAN Architecten in samenwerking met Lafaut Estate. De keuze van de duurzame materialen en elegante elementen vormen een mooi esthetisch geheel. De penthouse zelf werd met veel stijl en smaak op maat afgewerkt door EMEX.

Via de inkomhal, dewelke kan afgesloten worden met een prachtige stalen deur, betreedt men de fenomenale leefruimte met aansluitend een open keuken met prachtige afwerking in Emperador marmer.
De open keuken is voorzien van alle hedendaagse apparatuur, met voor de wijnliefhebbers zelfs een ingebouwde wijnfrigo, en biedt dus al het nodige comfort voor zijn toekomstige bewoners. Aan de andere zijde van de leefruimte kan men de bibliotheek terugvinden, deze is ook op maat afgewerkt.

Via de nachthal zijn de drie ruime slaapkamers bereikbaar. De master bedroom geniet van een ensuite badkamer met dubbele lavabo, inloopdouche en vrijstaand bad. Er werd overal gewerkt met dezelfde marmer om een uniform geheel weer te geven. Vervolgens is er ook een ensuite dressing met een vanity table.

De tweede slaapkamer is net zoals de masterbedroom voorzien van ingemaakte kasten en beschikt tevens over een terras. De derde slaapkamer kan eveneens als bur

Get in touch