Penthouse for sale

235000€

2 bedrooms 82 square meters

Immoweb code : 11279490
Immoweb code : 11279490

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
82 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek dit prachtige, lichtrijke appartement dat in 2017 volledig nieuw werd opgetrokken in het hart van Heule. Gelegen op het bovenste verdiep, op de tweede etage, biedt dit ruime 2-slaapkamerappartement het beste van zowel modern comfort als een centrale ligging.

Bij het betreden van de woning valt onmiddellijk de overvloed aan natuurlijk licht op. Grote ramen zorgen voor een heldere en uitnodigende sfeer in elke kamer. De open indeling van de woonruimte creëert een gevoel van ruimte en vrijheid, ideaal voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Een van de meest opvallende kenmerken van dit appartement is het zuidgerichte terras. Hier kunt u genieten van de zon en het buitenleven zonder uw huis te verlaten. 

Dit appartement beschikt over 2 fietsplaatsen. Er dient ook 2 parkeerplaatsen (1 buitenstaanplaats en 1 ondergrondsestaanplaats) samen ter waarde van 20.000 euro bijgekocht te worden

De ligging van dit appartement is ongeëvenaard. Het centrum van Heule ligt letterlijk voor de deur, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot winkels, restaurants, het stadspark, scholen en andere voorzieningen. Bovendien is het openbaar vervoer binnen handbereik.

Dit 2-slaapkamerappartement in Heule is een zeldzame kans om te genieten van modern wonen op een toplocatie. Mis deze gelegenheid niet en plan vandaag nog een bezichtiging om de charme en het comfort van dit appartement zelf te ervaren.

Get in touch