Apartment for sale

* 530500€

2 bedrooms 117 square meters

Immoweb code : 10016424
Immoweb code : 10016424
*excluding taxes

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
117 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in Lode’s Hof, een woonproject vlakbij centrum Hoogstraten. De 12 appartementen en 4 penthouses, verdeeld over 2 urban villa’s, worden op een slimme manier ingepland op het perceel. Hier ontstaat een maximaal aan groen en een optimaal daglicht, ook dankzij de kamerhoge en kamerbrede raampartijen en de ingenieuze inplanting van de zeer ruime private terrassen, balkons en tuinen. Het is de ideale plaats voor u en uw gezin : groen, ver van alle drukte, en toch alles binnen handbereik. Centrum Hoogstraten is op wandelafstand, bushalte voor de deur, dicht bij de E19. Beide gebouwen hebben een speelse en tijdloze architectuur.

Kwalitatief wonen betekent duurzaam wonen. Het permanente streven naar kwaliteit en duurzaamheid uit zich in de gekozen materialen, isolatie, ventilatie en verwarming. Er wordt gestreefd naar een E-peil onder de 30.

Appartementen van 75m2 tot 130m2 met grote leefterrassen tot 35m2, eventueel met tuin, 2 slaapkamers, alles afgewerkt in hoogwaardige materialen. Voor deze high-end afwerking worden royale budgetten voorzien. Als koper kan u uiteraard zelf mee de inrichting bepalen.

De verkoop geschiedt onder 21% btw op het constructieaandeel en onder 12% registratierechten op het grondaandeel. Het project wordt gebouwd via de Wet Breyne.
*Onder bepaalde voorwaarden (o.a. eigen bewoning en geen ander onroerend goed in uw bezit), betaalt u slechts 6% btw op het de constructieaandeel.
Berging en garage verplicht bij aan te kopen

Get in touch