Penthouse for sale

799000€

6 bedrooms 517 square meters

Immoweb code : 11184196
Immoweb code : 11184196

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
517 square meters livable space
Floor : 0
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze oerdegelijke en tijdloze constructie is gunstig gelegen in het centrum van het Lummen, te midden van een groene omgeving. Op wandelafstand vind je talrijke winkels, scholen en recreatiemogelijkheden. Bovendien bevindt het knooppunt 'Klaverblad' van de E313 en E314 zich vlakbij, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.
Gelijkvloerse kantoorruimte en deels magazijn van 569m2 is betreedbaar via inkomdeur en extra poort dat toelaat om vlot te leveren. Op eigen terrein zijn er buiten 8 parkeerplaatsen mogelijk.
Deze ruimte is apart of als 1 geheel "bij" aan te kopen of te huren.
In de kelderverdieping met verschillende afgesloten opslagmogelijkheden is er een dubbele staanplaats voor 2 wagens en een kelderberging voorzien. Van hieruit kan men ook makkelijk het penthouse bereiken. In deze aparte hal/inkomhal is er ook een lift voorzien.
Het penthouse heeft voor de 2 verdiepingen samen een oppervlakte van 517m2 en terras van 225m2 en heeft een volledig aparte ingang. Dit woonvertrek heeft een enorme lichtinval en heeft het voordeel van een enorm ruime luxe-villa in de lucht te zijn. Deze parel zit discreet verborgen achter een tijdloze en kwalitatieve schil.
Het pand is ideaal voor een ondernemer die op zoek naar een pand om ruim en luxueus te wonen en een eigen kantoor / opbrengsteigendom (bij aan te kopen of te huren) in hetzelfde gebouw en dit op een super gunstige locatie.
Buitengewone kenmerken;
* 517m2 bruikbare oppervlakte
* terras van 225m2
* zeer gunstige en to

Get in touch