Penthouse for sale

2 bedrooms 117 square meters

Immoweb code : 10701207
Immoweb code : 10701207

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
117 square meters livable space
Floor : 8
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtige appartement is gelegen op de 7de en 8ste verdieping in het bruisende Middelkerke en biedt een luxueuze en comfortabele leefruimte. Het penthouse, gebouwd in 2012, beschikt over twee ruime slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 117 m².

Bij het betreden van het appartement ben je meteen overweldigd door de ruimte en lichtinval die het pand te bieden heeft. De open indeling van de woonkamer, eetkamer en keuken zorgt voor een moderne en gezellige sfeer. Grote ramen en schuifdeuren leiden naar de 2 ruime terrassen, waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de omgeving, het hinterland en zijdelings zeezicht.

De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur en biedt voldoende werkruimte om de meest culinaire gerechten te bereiden. De eetkamer biedt voldoende plaats voor een grote eettafel, perfect voor gezellige diners met vrienden en familie.

De twee slaapkamers zijn ruim en licht en bieden voldoende opbergruimte voor al je kleding en persoonlijke bezittingen, 1 slaapkamer is voorzien van een extra dressingruimte. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche. Er is ook een apart toilet.

Dit appartement beschikt over tal van extra's, waaronder een gemeenschappelijke fietsenstalling, en een kelderberging. Het gebouw is goed onderhouden en beschikt over een lift, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen. Bovendien is de ligging ideaal, op slechts 1 minuut loopafstand van het strand en het bruisende stadscent

Get in touch