Penthouse for sale

163000€ Old Price €166,000

1 bedroom 53 square meters

Immoweb code : 11116234
Immoweb code : 11116234

Overview

1 bedroom
1 bathroom
53 square meters livable space
Floor : 6

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Fantastisch kust appartement (penthouse - 6de verdiep) ! Meubels en inboedel inclusief! SLECHTS KLEINE AANPASSING NODIG OM EPC TE VERLAGEN! Centraal gelegen te Mariakerke vlak aan de Zeedijk! Lift beschikbaar tot verdiep 5, slechts 1 trap verwijderd dan om te genieten van de adembenemende zichten zowel vooraan als achteraan! INDELING: lichtrijke leefruimte met deels open keuken, ruim zonneterras vooraan met mooi zicht (zelfs de zee te zien!), badkamer (o.a.ligbad, lavabo, wc), ruime slaapkamer met zonneterras achteraan (tevens ook met open zicht!). Verder is er een gem. fietsenberging (op gelijkvloers). Heel interessant voor starters of investeerders. Zeer geschikt als 2de verblijf gezien de ligging en de mogelijkheden! Mits enkele kleine aanpassingen inzake EPC wordt dit een WOW-appartement! BLANCO keuring elektriciteit en BLANCO asbestattest ! Aldus eerlijke richtprijs - TOP opportuniteit !
(Wg, Gvkr, Gmo,Gvv) - EPC: 551 kWh/m².
*Richtprijs: elk aanbod onder/aan/boven deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaars die al dan niet kunnen akkoord gaan met dit voorstel.

Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor niet-residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/nr/renovatieverplichting.


(Wg, Gvv, Gmo, Vkr) - Asbestattest beschikbaar: ASBESTVEILIG.
P-score: B. G-score : B - niet gelegen in afgeb. oeverzone/overstr…

Get in touch